Sterk in grond-, sloop- en infrawerk
Sterk in grond-, sloop- en infrawerk
Sterk in grond-, sloop- en infrawerk
Sterk in grond-, sloop- en infrawerk
Sterk in grond-, sloop- en infrawerk

Uw sloopbedrijf voor grote en kleine sloopwerken

  • Totaalsloop
  • Renovatiesloop
  • Asbestsaneringen

Sloopwerken, renovatiewerken en asbestsaneringen voeren wij professioneel en met de juiste aandacht voor details uit. Of het nu grote of kleine projecten zijn, wij besteden zorg aan de planning en voorbereiding waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Alle sloopwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de BRL SVMS007, beoordelingsrichtlijn Stichting Veilig en Milieukundig Slopen. Daarnaast kunnen wij ook een asbestsanering volgens de juiste eisen, certificaten, specifiek werkplan en vrijgaven laten uitvoeren. Hierbij zijn veiligheid, hygiëne, bescherming van werknemers en omgeving gegarandeerd. Dit maakt Sloopbedrijf M.J. van Kaathoven & Rooise Wegenbouw uit Brabant uw partner voor totaalsloop, renovatiesloop en asbestsaneringen.

Voor meer informatie of een offerte, ga naar contact of bel ons direct op: 0413 476 798

Werkwijze M.J. van Kaathoven & Rooise Wegenbouw Sloopwerken

Na een overleg met u als opdrachtgever en een bezoek op locatie kunnen we een projectspecifiek werkplan uitwerken. Hierbij wordt gekeken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden op de locatie van het sloopwerk. Zo kunnen wij afhankelijk van de grootte van het sloop project en de hoeveelheid vrijkomende materialen er voor kiezen om op locatie of op onze eigen werf de vrijkomende steenachtige afvalstoffen te breken. Hierbij ontstaat menggranulaat die wij hergebruiken op onze eigen infra en grondwerk projecten en leveren aan derden. Overige vrijkomende materialen van de sloopwerkzaamheden worden afgevoerd naar erkende verwerkers die de materialen weer verwerken tot herbruikbare materialen.

Bespreek uw project met ons, neem contact op

Bel, stuur een e-mail naar info@rooisewegenbouw.nl of vul het contactformulier op de website in.

Totaalsloop

Sloopwerk Nijnsel door van Kaathoven Sint Oedenrode

Van het grove werk tot precisiesloop tot asbestsanering, alle disciplines in sloopwerken kunnen wij uitvoeren. Een totaalsloop project begint bij een goed plan van aanpak zodat het project veilig en milieukundig wordt uitgevoerd. De verschillende onderdelen van een totaalsloop project zoals precisiesloop, renovatie sloopwerken en asbestsaneringen komen in dit plan aanbod.

Met onze werkwijze in het achterhoofd zorgen we dat zoveel mogelijk afvalstoffen worden hergebruikt als grondstoffen. Een totaalsloop project is daarom met name geschikt om door M.J. van Kaathoven & Rooise Wegenbouw, hét sloopbedrijf van Brabant, te laten uitvoeren.

Renovatiesloop

Sloop renovatie Drievriendenhof 3 Dordrecht | Sloopwerk Van Kaathoven Sint Oedenrode

Renovatie sloopwerken zijn met name het soort sloopwerkzaamheden waarbij een plan en precisie van groot belang zijn. M.J. van Kaathoven & Rooise Wegenbouw is uiterst vakbekwaam en heeft de juiste middelen en machines om elk renovatie sloopwerk precies, veilig en milieukundig uit te voeren.